Ervaringen

really listening

★★★★★
Rob has architected a major rebuild of my house and filed for the vergunning. He knows a ton of nuances I’d never thought of, which helped a great with the permit, but also helped to simplify many aspects of the design. Perhaps the most valuable for me was that he really listened to my needs and made the whole project truly bespoke. Great professional
- Anton Nesterov

creatieve oplossingen

★★★★★
Ik heb in verschillende projecten gewerkt met Uw Bouwmeester van beschermd dorpzicht tot het ontwikkelen van woonruimte, nieuwbouw. Genoeg kennis van wetten en regels en ruime ervaring van creatieve oplossingen voor het creëren van bruikbare ruimte. Betaalbare prijzen vergelijken met de markt van nu en snelle reactie. Een aanrader.
- M. Sert

Fijne samenwerking

★★★★★
Wij ervaren een hele fijne samenwerking met UwBouwmeester. Zeer kundig bureau met brede kennis en ervaring. Schakelt en communiceert snel zoals we zelf ook graag werken. Vooral in deze branche niet vanzelfsprekend vandaar ook 5 sterren.
- Jelmer

Expert op het gebied van verbouwen

★★★★★
Ben je op zoek naar een architect? Ben je op zoek naar iemand die een bouwvergunning kan aanvragen? Ben je op zoek naar iemand die helpt met de keuze voor een aannemer? Ben je op zoek naar iemand die een verbouwing als opzichter begeleidt? In Rob Spoon vindt je al deze eigenschappen. Wij woonden in de VS toen we ons huis in Haarlem flink gingen verbouwen. Rob dacht mee over goed ruimtegebruik, licht, ventilatie en zorgde dat we uiteindelijk een indeling op onze zolder kregen die we zelf niet bedacht hadden. Hij ondersteunde ons in alle facetten van de verbouwing en bleef altijd oog houden voor de details uit de opdracht. Bovendien is Rob prettig in de omgang en reageerde altijd snel en doelgericht. Wij kunnen Rob dan ook van harte aanbevelen.
- Martijn en Liesje

Efficiënt en vakkundig

★★★★★
Rob heeft ons bij een vergunningsaanvraag zeer uit de brand geholpen toen de gemeente last minute met extra eisen kwam. Hij is heel snel langsgekomen en begreep direct hoe de constructie in elkaar zat en wat er nodig was om het verdere proces soepel te laten verlopen. We werken volgende keer graag met hem samen en ik beveel hem van harte aan! We zijn je zeer dankbaar!
- Nazanin Vafaee

Een mooi resultaat!

★★★★★
Wij zijn heel blij met het resultaat van de verbouwing. Rob heeft ons bouwplan gemaakt, met op de 2e verdieping een goede slaapkamerverdeling. Alle muren gingen plat, en ook de zoldervloer ging eruit om meer gelijkwaardige kamers en hoogte (licht en ruimte) te krijgen. Rob legde telkens helder uit waarom hij bepaalde opties voorlegde, zodat wij bewust onze keuzes konden maken. Rob heeft ook regelmatig een deskundige controle gedaan van de activiteiten van de aannemer. Wij hebben zelf geen verstand van bouwtechnische aangelegenheden en uit de controle kwam van alles naar voren. Rob legde druk op de aannemer als dat nodig was. Wij zijn erg blij met het resultaat, al moet de aannemer hier en daar nog actie ondernemen. Rob, bedankt! Wij raden Rob eenieder aan.
- Joke

snel en pragmatisch

★★★★★
Wij wilden onze zolder verbouwen om twee volwaardige kamers te maken voor de kinderen. De zolderverdieping was ondanks de bestaande dakkapellen toch net iets te krap. Rob Spoon heeft op basis van onze wensen een nieuwe indeling gemaakt. Hij heeft dit getekend en in samenspraak een bestek geschreven op basis waarvan we een goede vergelijking van offertes konden maken. Daarna heeft hij nog een stuk bouwbegeleiding gedaan. Rob werkt snel, is pragmatisch, denkt met je mee en weet waar hij over praat, ook als het een oud huis betreft. Wij zijn heel tevreden met het resultaat.
- Steffen

Je thuis voelen in een woning.

★★★★★
Wij hebben “Uw Bouwmeester” ingehuurd om ons te helpen bij de aankoop van onze woning en de realisering van onze woonwensen van die aankoop. Wij waren op zoek naar iemand die ons daarbij kon helpen, te vertrouwen is en beschikt over de nodige deskundigheid. Wij zijn toen bij “Uw bouwmeester” terecht gekomen via een project dat zij onder handen hebben gehad en met succes tot een einde hebben gebracht. Bij bezichtigingen van huizen heeft “Uw Bouwmeester” ons van zeer deskundig advies voorzien. Adviezen die van doorslaggevende betekenis bleken te zijn bij onze definitieve keuze. Met name ging het bij die adviezen om beoordeling van de bouwkundige toestand van de woning, de mogelijkheden en onmogelijkheden van verbouwingen, de aanpassing van het bebouwde aan onze wensen en daarmee samenhangende kostenplaatjes. Nadat wij onze woning, die enkele decennia oud en nog in vrijwel authentieke staat is, aangeschaft hadden, heeft “Uw Bouwmeester” ter zake kundige advies gegeven over de aanpassing van het bebouwde aan onze wensen, daartoe inspirerende en creatieve ideeën aangedragen en uiteindelijk ook de gehele regie van een ingrijpende en soms ook lastige verbouwing gevoerd. “Uw bouwmeester” heeft dat met veel verve, inzet, grote deskundigheid en creativiteit gedaan en heeft ons alle zorgen uit handen genomen. Met als uiteindelijke resultaat een woning waarin wij ons thuis voelen en dat alle comfort biedt dat wij wensen. Dat is niet vanzelfsprekend. De ideeën van “Uw Bouwmeester” en de gevoerde regie op de verbouwing hebben hierbij een doorslaggevende rol gespeeld. Nicole en Jacques Mulders
- Jacques Mulders

waardevol advies, aankoop en verbouwing

★★★★★
We hebben Rob Spoon gevraagd mee te komen kijken, elke keer dat we serieus overwogen een huis te kopen. Tijdens zo'n tweede bezichtiging heeft hij ons een paar keer behoed voor een forse miskoop. Hij heeft een goede kijk op zowel oude als nieuwe huizen, en weet waarop je moet letten. Onze wensen staan centraal: een huis kiezen is een persoonlijke keuze. Rob geeft niet aan of een huis goed of slecht is, maar hij geeft aan welke risico's er zijn, welke oplossingen ervoor zijn, en tegen welke kosten. Ook is hij creatief in het bedenken van oplossingen voor als een huis op bepaalde punten nog niet aan wensen voldoet. Zijn hulp bij de aankoop heeft gezorgd dat we goed wisten wat we kochten, en zijn we geen verassingen tegengekomen tijdens de grondige verbouwing, die Rob ook mooi verzorgd heeft.
- Pieter van der Wolk

prachtige uitbouw, keuken en dakopbouw

★★★★★
Dank zij Rob geniet ik al jaren van mijn prachtige uitbouw met mooie keuken en van de twee grote extra kamers in mijn dakopbouw. Mooie ontwerpen, Rob!”
- Ellen Kalse

Leefbaar wonen met visie!

★★★★★
Dat is wat deze Bouwmeester levert in zijn ontwerpen. Tijdens bouwproces heb je een expert die weet waar hij het over heeft. Van A tot Z alles onder controle en welwillend te willen luisteren naar de klant. Wat wil je nog meer?!!
- Corina Brussaard

loyaal en creatief

★★★★★
“Gauchos Nederland heeft jaren met Rob Spoon samengewerkt en wij hebben Rob leren kennen als een persoon met veel vakkennis en zeer loyaal naar zijn opdrachtgever toe. Hij is goed in staat om mee te denken naar oplossingen en zeer creatief.
- Monique van Aalsum

opkomen voor de klant

★★★★★
Wij werken al jaren lang samen met Rob. Wat mij altijd het meest aanspreekt in zijn werk is dat Rob ECHT opkomt voor zijn klant. Het gaat niet alleen om een mooie tekening, maar ook dat het project wordt gebouwd op een eerlijke manier met hoge kwaliteit en voor de afgesproken prijs.
- Geert Ruiter

positief en creatief

★★★★★
Sinds 2008 hebben wij Rob Spoon leren kennen, daar hij werkzaam was tot eind 2012 bij Bert Verwey Partners Architectuur te Haarlem. Hij was onze eerste aanspreekpunt binnen het bureau en Rob heeft ons in samenspraak met Bert Verwey op een zeer positieve, creatieve en behulpzame manier geholpen met het bouwen van ons huis.
- Helen Philips

Name
Review Title
Rating
Review Content